Velkommen til Assonansakademiet

- fordi vi alle fortjener at være den bedste udgave af os selv, mest mulig af tiden

Gennem mine år som selvstændig er det gang på gang slået mig, hvordan vi mennesker i bund og grund er fuldstændig ens - uanset branche og ydre rammer. Vi har allesammen styrker, som vi får energi af at sætte ord på og udnytte i vores hverdag. Og så har vi alle vores individuelle udfordringer, som både kan være meget håndterbare og til at handle på - og sværere, hvis der fx ligger en dybere usikkerhed eller mønstre fra fortiden, der påvirker vores evne til at være til stede i nuet.

Assonans blev stiftet med en grundliggende dyb trang til at skabe plads til begejstring. Det gælder for alle mennesker, jeg møder i mit liv - men i særdeleshed for små og mellemstore ejerledede virksomheder i København, der ofte har alle muligheder, men sjældent ressourcerne, der skal til. Dem elsker jeg at hjælpe som erhvervscoach og kommunikationspartner: Det skaber sol på min hverdag hver gang, jeg det lykkes mig at sende folk ud i livet efter en snak hos mig, hvor de har fornyet mod på det hele, hvor de pludselig ved, hvad de skal gøre - og også har fundet den indre energi til det.

Mine utallige coachingsessioner gennem årene har fyldt min rygsæk med viden om, hvad der virker. Denne viden vil jeg i Assonansakademiet bringe i spil i forskellige former: Som foredrag, som netværk, i workshops og i form af publikationer.

Skulle du selv være ejerleder af en københavnsk virksomhed og have brug for en alternativ og positiv tilgang til dig selv og din forretningsudvikling, så tag endelig fat i mig for en uforpligtende snak. Ring på tlf. 61710907, skriv på christina@assonans.dk - eller connect med mig på LinkedIn og skriv lidt om dine behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!