Velkommen til Assonansakademiet

din verden af læring, udvikling og forandring - i øjenhøjde

Gennem mine år som personlig kommunikationspartner og erhvervscoach for virksomhedsejere og -ledere i Københavns mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder er jeg ofte blevet spurgt, om jeg ikke også kan hjælpe med det interpersonelle samarbejde i ledergrupper. Det er emner som:

  • Hvordan får vi et bedre samarbejde i ledergruppen?

  • Hvordan hjælper vi vores medarbejdere til at trives i hverdagen - også når forandring, stress, sygdom, konflikter eller andet rammer os?

  • Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere og skabe en positiv og anerkendende kultur?

Jeg har altid svaret ja - og har med ydmyghed fået indblik i brancher og verdener, som er blevet åbnet for mig. Og hver eneste gang, når jeg afslutter et forløb, tænker jeg med glæde tilbage på den fornyede energi, det nye lys i øjnene, det nye målrettede fokus og den positive samarbejdskultur, jeg efterlader mig.

I Assonansakademiet fortsætter jeg dette arbejde og tilbyder nu også selvstændige eksterne kursusforløb, hvor jeg med baggrund i en første afklaringssamtale skræddersyer den læring, I har brug for på eksklusive hold a 6-10 mand fra samme branche (og gerne samme virksomhed). Undervisningen er dét, jeg kalder et forandringsforløb, det foregår på 4-6 moduler, hver med sit tema, og hver kursusgang bliver et mix af 1) ny viden, 2) aktive workshops og 3) konkret læring og skabeloner, I kan tage med jer hjem.

Ved større kursusforløb håndplukker jeg en medunderviser med kendskab til branchen, så min undervisning kan få et ekstra tvist.

Kurserne er pt. under udarbejdelse, og følgende brancher er lige nu på tegnebrættet:

  • Revisorer: Et kursusforløb på 4 moduler i efteråret 2019. Tag endelig fat i mig, hvis du ønsker at høre mere om dette.

  • Apotekere: Et kursusforløb på 4 moduler i efteråret 2019. Tag endelig fat i mig, hvis du ønsker at høre mere om dette.