En broder er nu iblandt os...

Kasper og Michelle fra firmaet Broder Kloak har netop forladt mig. Klokken er lige over 13.00 og for tre timer siden bød jeg dem velkommen til fredagens LinkedIn-workshop med kaffe, frugt og masser af læring på programmet.

Som altid, når selskabet er godt, så fløj tiden afsted. Vi fik tilrettet Kaspers personlige profil, øvet os i at bruge LinkedIn som kommunikationsværktøj - og så fik vi oprettet firmasiden, skitseret en kommunikationsplan og påbegyndt firmaets fremtidige storytelling.

Humøret var højt. Læringskurven var stejl. Og konklusionen her minutterne derpå må vist være: Endnu en LinkedIn-Broder (Kloak) er nu iblandt os.

Jeg elsker at hjælpe mennesker og deres virksomheder til at få synlighed og succes på LinkedIn. Ofte er der tale om mindre og mellemstore virksomheder som i dag - andre gange er det jobsøgende, jeg hjælper med karrierecoaching og jobsøgning.

Er du nysgerrig på at høre, om jeg også kan hjælpe dig? Så skriv gerne til mig på: Christina@assonans.dk eller ring på tlf. 61710907.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

IMG_3976.jpg