Gå... så går det (eller hvad en strategiweekend kan betyde for din forretning)

Jeg vidste det jo egentlig godt - og alligevel, så er det først, når man prøver det, at man for alvor mærker det: Flyt dig fra dine vante rammer, og så vælter inspiration, gode ideer og den gode energi ind over dig.

I den forgangne weekend holdt jeg den første af en række strategiweekends i Svendborg med en af mine gode kunder. Knap nok havde vi sat os tilrette i toget, før den gode snak begyndte. Om hvad der fyldte fra fortiden. Om øjebliksbilledet lige nu. Og om drømmene og ideerne for fremtiden. Og først 3 dage senere sluttede samtalen for en stund, da vi sagde farvel på Københavns Hovedbanegård fyldte af energi og nedskrevne planer for året, der kommer.

Og det var hverken hårdt eller anstrengende at snakke i 3 dage, selvom de daglige walk-and-talk-øvelser i snit oversteg 15.000 skridt. Faktisk blev det lige præcis så uformelt og frugtbart, som jeg havde drømt om. For: "Gå, så går det" - som den gode Kierkegaard sagde det. Og konverteret til mine ord i Danmark anno 2018: "Tag med toget til Svendborg, så flytter du dig også mentalt til en smuk, inspirerende og positiv fremtid."

Jeg gør det igen... til næste år og måske før. Så har du lyst til at kickstarte dig selv og din virksomhed, så råb højt. Jeg holder strategi og coaching-sessioiner i vante rammer i mit københavnske domicil - og nu også fx i Svendborg.

IMG_4413.JPG