Sommerferie... rygsæk, kondisko og en vigtig notesblok

Tilbage fra sommerferie.

Tilbage fra en periode væk fra alt det,  der ellers fylder kalenderen.

Og så alligevel ikke...

For hvor nogle holder af at bryde totalt med hverdagen, så ELSKER jeg at benytte ferien til at tage nogle andre (sol-)briller på - og så udefra og helt uforpligtende se lidt på min virksomhed og mit liv.

Det er netop i sommerferierne, at jeg får ideer til min egen forretningsudvikling. Det er der, jeg pludselig bare ved, hvordan jeg hjælper mine kunder med deres respektive udfordringer. Og det er også lige der - under sydens stråler eller siddende i min egen baghave - at jeg trykmåler min egen hverdagslykke.

Igen i år havde jeg min notesblok med mig i rygsækken. Og igen i år ligger den nu og funkler med sine mange begejstrede ideer og kreative tanker på mit skivebord. Og det er ikke nogen hemmelighed: Jeg GLÆDER mig til at sætte handling bag ordene. Jeg skal nu ud og hjælpe mange flere virksomheder og deres medarbejdere med at få en stress-fri arbejdsdag med plads til begejstring og  positiv markedsføring. 

Kondiskoene er på, og vejen er lagt.  Vi ses derude :-)

Christina

PS. Hvis du nu skulle tænke... ahh - er det nu ikke bare tomme ord, hun kommer med? Så tag fat i mig på christina@assonans.dk og lad os få et uforpligtende møde i kalenderen. 

art-art-materials-artistic-256430.jpg