Som jeres kommunikationspartner hjælper jeg jer til at kommunikere klart og positivt til lige præcis dem, der betyder allermest for jer.


Jeg træner jeres mundtlige kommunikationsevner, skræddersyer en kommunikationsplan til jer, finpudser jeres markedsføring og lærer jer at bruge de medier, der giver bedst mening for netop jeres virksomhed. Jeg sørger for at binde en rød tråd i jeres kommunikation og styrke jeres troværdighed.


Mine specialer

Operationelle handlingsplaner
Hjemmesider
LinkedIN
Tekster
Kundekommunikation
Brochurer, flyers og bannere
Messemateriale
Power Points
Skabeloner til fx breve, Power Points, MUS
Netværk
Kommunikationsplaner
Storytelling
Synlighed på sociale medier (SOME)
Kundereferencer
Vision, mission og værdier
Projektstyring
Sprogligt servicetjek – korrektur
Grafiske løsninger
Film

Kunder

Håndværkervirksomheder
Service-virksomheder
Medico-virksomheder
IT-virksomheder
Produktions-virksomheder
Medie-virksomheder

Én indgang til det hele

Jeg elsker at have fingrene nede i mange typer projekter, men er ikke selv specialist på dem alle. Til gengæld har jeg verdens bedste samarbejdspartnere og underleverandører. Det gælder fx min grafiker, mit trykkeri, min filmmand, min fotograf, min telefonservice  - og et hav af andre super professionelle folk, som jeg elsker at løbe hurtigt sammen med. Du behøver altså kun kende mig - har du et behov, så sætter jeg det rigtige team til at klare opgaven.


Klippekort hos Assonans

Ønsker du at bruge mig til mere end én isoleret opgave, så kan det være en fordel at blive koblet på min klippekortsordning, som dækker alle de specialer, jeg nævner på denne hjemmeside. Mange af mine kunder er glade for denne type samarbejde, da det fjerner besværet med tilbud og faktureringer fra sag til sag. Med en klippekortsordning sikrer du dig, at jeg får dig og din virksomhed “under huden” og proaktivt arbejder som din eksterne kommunikationspartner, erhvervscoach og forandringsagent. Læs mere om ordningen og vilkår her - og tag endelig fat i mig, hvis du har spørgsmål.

Hvad dækker klippekortet?
Assonans klippekortet kan bruges til coaching, kommunikationsrådgivning, forretningsudvikling, projektledelse, projektkommunikation, undervisning, kvalitetssikring, tekstforfatning, kundeinterviews - og andet der omtales som mine kompetencer på denne hjemmeside.

Ingen binding
Klippekortet faktureres og betales samtidig med samarbejdets begyndelse, og jeg “tæller nedad” løbende. Når klippekortet er ved at være brugt, aftaler vi, om du ønsker at forny det. Via din personlige adgang til klippekortssystemet Effihub, kan du altid se, hvor langt vi er på kortet. Klippekortet udløber 12 måneder efter køb.

Møder, statusopdateringer mv. trækkes også
Eventuelle møder (også telefonmøder), forberedelse, research, længere mailkorrespondancer og transporttid til og fra møder i byen, trækkes også på klippekortet. Minimum to gange om måneden modtager du en overbliksskabende statusmail på igangværende opgaver. Disse statusopdateringer afregnes typisk månedligt med i alt 1 klip.  Ved hasteopgaver afregnes 1,5 klip pr. time.

Underleverandører
Får vi brug for fotograf, grafiker, trykkeri eller andet, så indhenter jeg gerne separat tilbud fra mine gode samarbejdspartnere og står for koordineringen, så du kun behøver at tale med mig. Disse underleverandørers ydelser afregnes altså ikke på mine klippekort.

Priser
Klippekort med 20 klip: 23.760 kr. + moms - her får du 10% rabat på alm. timepris
Klippekort med 10 klip: 12.540 kr. + moms - her får du 5% rabat på alm. timepris
Alm. timepris: 1.320 kr. + moms - vælger du, at jeg alene fakturerer de forbrugte antal timer, sker det månedligt til almindelig timepris.