Mathias Ipsen, erhvervssælger. Autonorden A/S

Mathias Ipsen, erhvervssælger. Autonorden A/S

...mere struktur og ro ind i min hverdag

Jeg har brugt Christina Ardilsø, som er erhvervscoach. Mit forløb hos Christina overgik på alle måder mine forventninger. Hun har hjulpet og givet mig mange positive og overskuelige værktøjer til at få mere struktur og ro ind i min hverdag. Jeg har samtidig anbefalet Christina til andre, som er lykkelige over deres forløb hos hende.

Mathias Ipsen, erhvervssælger
Autonorden.


... arbejder super professionelt og har leveret et imponerende arbejde

Christina har drevet processen i forbindelse med udvikling af MainBrain’s nye hjemmeside. Christinas arbejde omfattede udarbejdelse af en kommunikationsplan med definering af virksomhedens værdier, hjemmesidens struktur, værdibilleder og tekster. I samme forbindelse har Christina leveret kundeinterviews til brug for referencer på hjemmesiden og udarbejdet en LinkedIn-strategi. 

Christina arbejder super professionelt og har leveret et imponerende arbejde. Hendes evne til hurtigt at stille fuldstændig skarp på opgaven, med den helt rigtige vinkel og budskab samt drive processen til opgaven er løst, er helt unik - selv ved korte deadlines. 

Jeg kan varmt anbefale Christina.

Per Klixbüll, direktør
MainBrain A/S

 

Per Klixbüll, direktør. MainBrain A/S

Per Klixbüll, direktør. MainBrain A/S


Ann Mari Mai, ejer og designer mai/by Ann Mari Mai - skrædderi og systue

Ann Mari Mai, ejer og designer
mai/by Ann Mari Mai - skrædderi og systue

...god til at holde tråd i mange projekter

Christina er en meget professionel og dygtig mentor, og har stor erfaring inden for kommunikation. Hun er god til at skabe overblik og ser altid positivt på de problematikker, der møder hende. Hun er god til at holde tråd i mange projekter og mister ikke en eneste af de bolde hun smider op i luften. Perfektionist til fingerspidserne.

Jeg har haft megen glæde og fået stor støtte af Christina både privat og professionelt. Og så smiler hun altid - både på skrift og i virkeligheden. Jeg vil anbefale Christina til andre til hver en tid.

Ann Mari Mai, ejer og designer
mai / by Ann Mari Mai - skrædderi og systue


Lasse Uldahl Borch, bestyrer. Danhostel Copenhagen Amager.

Lasse Uldahl Borch, bestyrer.
Danhostel Copenhagen Amager.

... vi har altid været enormt fyldte med god energi, når Christina har været i huset

Vi har igennem en årrække benyttet os af Christina fra Assonans som konsulent. Hun har hjulpet os med at strømline vores kommunikation, således at den røde tråd igennem hele virksomheden, også er den der afspejles ud til vores mange gæster. 
Foruden decideret kommunikation, har Christina på aller bedste vis hjulpet os med alt lige fra pressemeddelelser og tekstforfatning, til strømlining og facilitering af vores strategiproces. 

Vi har altid været enormt fyldte med god energi, når Christina har været i huset - og vi glæder os til mange års fremtidigt samarbejde. 

Christina har vores bedste anbefalinger og vi står gerne til rådighed for en
uddybelse af vores samarbejde. 

Lasse Uldahl Borch, bestyrer.
Danhostel Copenhagen Amager


...sammen med Christina bliver jeg den bedste version af mig selv

Christina er min tætteste samarbejdspartner. Det er sammen med hende, at jeg ofte løber stærkt for at nå i mål med opgaverne til vores kunder. Og jeg kan ikke komme i tanke om én, jeg hellere vil løbe stærkt med end hende. Lige meget hvor travlt vi har, så er der altid overskud og plads til smil og grin. Dét, nyder både jeg og vores kunder godt af. Jeg bliver en bedre version af mig selv, når jeg har det sjovt. Hvem gør ikke det? Udover at Christina er skarp på kommunikation, strategi og budskaber, så er hun – måske uden at vide det - også en slags mentor for mig. Det er så inspirerende at opleve, den måde Christina tackler udfordringer på.

Så har du brug for en positiv og skarp strategi, så kan jeg på alle måder anbefale Christina. Her er du sikker på at komme godt i mål uden at nogen bolde bliver tabt på gulvet. Christina får alt med, og du vil nyde processen.

Anne Mette Nygaard, grafisk designer


... med smil og oprigtig varme, favner hun kunderne

Jeg har gennem mit arbejde for Postwork videoproduktion, haft fornøjelsen at arbejde sammen med Christina på en række opgaver og imponeres hele tiden over hendes dybe engagement og gennemførte perfektionisme. Med smil og oprigtig varme, favner hun kunderne og gør dem fortrolige med kommunikationsstrategier og tone-of-voice. Hele tiden med et reelt ønske om at kunderne skal gå derfra med en viden og forståelse for hvad deres virksomhed signalerer til omverdenen og hvordan budskabet kan fange kunderne og skabe alt fra opmærksomhed til salg. Christina er utroligt stærk med ord såvel som det strategiske overblik, og hun stiller de helt rigtige spørgsmål som får kunder og virksomhedsledere til at få en aha-oplevelse. Jeg kan varmt anbefale hende til alle former for kommunikation.

Sune Palsgaard, direktør
PostWork

Sune Palsgaard, direktør PostWork

Sune Palsgaard, direktør
PostWork