Må jeg byde på en kop kaffe og en god snak?

Må jeg byde på en kop kaffe og en god snak?

 

Bagom Assonans

Før jeg blev virksomhedsejer, var jeg fastansat i forskellige større danske virksomheder og organisationer som kommunikationsspecialist, afdelingschef, tekstforfatter, sparringspartner, projektleder og konfliktløsende facilitator.

Uddannelsen, der lå forud for alt dette, var Cand.Mag. i Dansk og Kommunikation og tillægsuddannelser som projektleder, proceskonsulent og coach.


Assonans blev født

I 2012 fik jeg lyst til at stå på egne ben - og Assonans blev til. Virksomheden, der med et smil på læben og erfaring i bagagen hjælper mindre og mellemstore virksomheder i København med at få styr på kommunikation, strategi og forandringer.

Jeg tror på, at hvis vi hver især - mennesker såvel som arbejdspladser - bliver bevidste om vores særlige styrker, så kan vi udrette fantastiske ting. Det er min mission at hjælpe mine kunder til at præsentere den bedste side af dem selv: Hele tiden - og både indadtil i organisationen og udadtil i forhold til kunder og samarbejdspartnere. 

Men stop med at læse. Grib røret og ring til mig. Så finder vi svaret på, hvad Assonans kan blive for dig.

Interesserer du dig for detaljer - sådan noget som;  hvor jeg har været ansat i tidernes morgen, hvilke anerkendelser, jeg har fået og hvem, jeg samarbejder med, så er du velkommen til at dykke ned i mit CV på LinkedIn. Tryk på linket nedenfor, og kender vi ikke allerede hinanden, så send endelig en invitation til at dele netværk!