Er virksomheden i vækst, og ønsker I at signalere professionalisme både indadtil og udadtil?

Så kan I have glæde af en fast kommunikationspartner, der sikrer, at I viser jer fra jeres bedste side - hele tiden. Strategisk, kommunikativt og adfærdsmæssigt.

LÆS MERE HER

 

Står du i spidsen for en virksomhed, og oplever du, at det er svært at finde den rette balance mellem fokus på organisation og kunder? Langsigtet strategi og konkret hverdag? Firmaet og privatlivet?

Så kan du have glæde af en erhvervscoach, der hjælper dig til at blive bevidst om og handle på det, du allerede er god til. Og få konkrete redskaber til at tackle det, der er svært.

LÆS MERE HER

Har I forandringer eller udviklingsprojekter i jeres virksomhed, der skal drives, indarbejdes og accepteres midt i en travl hverdag?

Så kan I have glæde af at få tilknyttet en ekstern forandringsagent, der bevarer overblik og fokus - og som hjælper jer med at facilitere og projektlede forandringen.

LÆS MERE HERAssonans - GDPR
Assonans Kommunikation og Erhvervscoaching arbejder med mennesker og virksomheder. Personfølsomme data er typisk almindelige kontaktoplysninger og de informationer, der som et led i samarbejdet, måtte blive udvekslet. Alle data bliver behandlet fortroligt og udleveres som en selvfølge ikke til andre. Jeg gemmer alle data forsvarligt for det tilfælde, at du efter et afsluttet kundeforløb påny skulle få behov for hjælp fra mig. Det betragter jeg som en service, der sikrer kontinuerlige og langvarige kundeforløb. Ønsker du at få indsigt i eller slettet mine data om dig, så er du altid velkommen til at tage fat i mig. Jeg kan altid udlevere alt på ”din sag”, ligesom jeg kan slette alt uden problemer.  Assonans, 24. maj 2018